Energie van het JAAR

Innerlijke kracht & samen werken

informatie over de LichtWesen® Jaarmix 2018
van Petra Schneider
Jaarmix 2018

  • Steeds weer in onze innerlijke kracht komen en bijtanken
  • Samen werken en samenwerken
  • Kalm en beheerst blijven
  • Blokkerende structuren oplossen
  • Onze taak, grootsheid en talenten accepteren
  • Mogelijkheden (h)erkennen en onze plaats kiezen
  • Het “netwerk” gebruiken

Wat staat ons te wachten?
Het centrale thema van 2018 is tezamen werken (samenwerken) – waarbij we elkaar onderling ondersteunen, als ook gezamenlijk aan een project werken. Door onze kennis en talenten in te brengen worden we tegelijkertijd door anderen ondersteund. Actieve netwerken en nieuwe mogelijkheden ontstaan, die ver boven onszelf als enkeling uitstijgen.
Het gaat er ook om uit te vinden met wie we (in gezelschap, werk en privé) netwerken en hoe we een stabiel en duurzame samenwerking en relatie opbouwen.
We hebben innerlijke kracht nodig, bewustzijn van ons eigen kunnen en het vermogen opbouwende kritiek te geven en te aanvaarden. Daarnaast gaat het om de balans tussen de behoefte van het individu en de gemeenschap. We hebben kracht voor onszelf, voor stabiliteit en een gezond lichaam nodig om de uitdagende veranderingen aan te kunnen.

Hoe ondersteunt de Jaarmix 2018? 

De Jaarmix helpt ons steeds weer de kracht terug te vinden, kalm te blijven en persoonlijke en globale veranderingen makkelijker meester te worden. Ze activeert de kracht in het lichaam zodat we ook in moeilijke tijden stabiel, bekwaam en gezond blijven en het lichaam zichzelf steeds weer herstellen en regenereren kan. De vreugde in en van het samen werken wordt versterkt.
Dit stelt ons in staat elkaar beter te leren kennen en meer te leren over onszelf en onze vaardigheden en zwakke punten. De zwakke punten kunnen door de samen-werking gecompenseerd worden. Door innerlijke kalmte en afstand te nemen is het ook mogelijk om de strategieën en handelswijze van de anderen te leren kennen, ook van diegene die het schijnbaar niet goed met ons voor hebben. De Jaarmix helpt te herkennen wie ons eerlijk en kundig ondersteunt, wie onze vreugde en enthousiasme aanwakkeren, wie goed voor ons is, met wie we graag samenwerken en ook wie onze hulp nodig heeft. Daarnaast herkennen we ook welke ideeën en ervaringen ons belemmeren ons in te laten met wie een samenwerking zinnig is, hoewel we daar weerstand tegen voelen.
De Jaarmix ondersteunt ook de intuïtie te volgen en realistisch te herkennen wat mogelijk is – niet te optimistisch of te pessimistisch. We herkennen welke plaats we kunnen innemen en wat we op verschillende plaatsen tot stand brengen.

In de Jaarmix 2018 werken de energieën van Djwal Khul, Kuthumi, Lao Tse, Hilarion, Gabriël, Zadkiël, Kristallijne Scheppingsstraal, Lucht en de Violette straal van de Elohim.

Waarom een Jaarmix?

Elk jaar heeft zijn eigen speciale uitdagingen die gevoeld kunnen worden door iedereen door het collectieve energieveld. De Jaarmix helpt ons om met deze uitdagingen om te gaan. Het kan tijdens het jaar gebruikt worden, of tijdens speciale fases wanneer de ondersteuning wenselijk is.

Net als de lange termijn Energie van het Jaar  (Jaarmix) publiceren we regelmatig informatie over de energie die ontstaat en ons beïnvloed op specifieke stukken gedurende kortere termijnen.

Hoe de individuele energieën werken:

In onze kracht zijn
Djwal Khul (nr 6): het versterken van je eigen kracht, zelfvertrouwen, vanuit kalme kracht handelen, doen wat er gedaan moet worden.

Lao Tse (nr 2): kalm en bekwaam blijven, (h)erkennen wat er te doen staat

Kuthumi (nr 11): verbinding tussen grof- en fijnstoffelijke lichaam versterken, krachtig – geaard – stabiel zijn, realiteitszin

Hilarion (nr 16): onze plaats vinden, onze eigen grootte en taken accepteren, verbinding met het hogere bewustzijn, pionier zijn

Gabriël (nr 26): herkennen wat belangrijk is en dient, veranderingen gebruiken in ons voordeel, de volgende stap (her)kennen

Samen-werken

Kristallijne Scheppingsstraal
(nr 78): ons verbinden, mannelijke en vrouwelijke kracht benutten

Zadkiël (nr 29): nieuwe mogelijkheden en manieren vinden, het ‘samen’ in de dagelijkse dingen eigen maken en leven

Lucht (nr 37): duidelijke communicatie, in het huidige moment aanwezig zijn, intuïtie en verstand gebruiken, herkennen wat nodig is zonder aan het oude vast te houden

Transformatie van blokkades

Violette straal van de Elohim
(nr 61): blokkades en trauma’s tot in de wortel oplossen

Ondersteunende Meditatie: Stel je voor dat je door een netwerk van licht met de mensen verbonden bent die je ondersteunen, die jij ondersteunt en met wie je voor het Grotere Goed en in Liefde werkt. Dit Lichtnetwerk is ook verbonden met liefdevolle spirituele krachten die bewustwording, genezing en een harmonisch samenwerken bevorderen. De spirituele niveaus sterken je kracht en verbinden met wijsheid, kennis en bekwaamheden die jij en alle samenwerkenden in het Lichtnetwerk nodig hebben.

 

De energie van de Jaarmix is er in een essence en in een wit-gouden LichtWesen bedel. De bedel werkt permanent en kan ook in de komende jaren als verdere ondersteuning gedragen worden.

Gebruik van de essence: 2-4 maal daags in de aura verstuiven. De essence kan ook inwendig gebruikt worden door direct in de mondholte te sprayen. De Jaarmix laat zich prima combineren met andere ondersteunende LichtWesen energieën.

www.LichtWesen.com / www.lichtwesennederland.nl

© LichtWesen – Petra Schneider – Pfungstadt 2017

vertaald door Erica Hooft – LichtWesenNederland